Home

Welkom bij Vermeulen Ramen

Specialist in ramen en deuren

Gratis advies of vrijblijvende offerte

Wij contacteren je binnen 24 uur

Over ons

Al meer dan 42 jaar is VERMEULEN gespecialiseerd in het maken en plaatsen van  ramen & deuren voor nieuwbouw en renovatie. Renovatie, dat met ons ervaren personeel een van onze grote troeven is.

Je kan bij VERMEULEN terecht voor ramen en deuren in zowel PVC als aluminium. Maar ook voor rolluiken, traditioneel- opbouw of voorzet, met of zonder automatisatie. Sierluiken, muggenramen en -deuren, zonwering en raamdecoratie. Sinds 2008 zijn wij Preferred Partner van Deceuninck waardoor u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit en een uitgebreid aanbod.

In onze vernieuwde toonzaal kan je met je eigen ogen komen ontdekken hoe je ramen en deuren er binnenkort kunnen uitzien. Wij maken je graag wegwijs doorheen ons gevarieerd aanbod.

Waarom voor ons kiezen?

Ervaring

Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de levering en plaatsing van ramen en deuren bij nieuwbouw en renovatie.

Kiwa-certificering

Kiwa is een onafhankelijk certificaat dat je een superieure kwaliteit & professionele plaatsing garandeert.

Partner

Wij werken met de profielen van Deceuninck, die garant staan voor Belgische topkwaliteit.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

BIS-BEURS

BEZOEK ONZE STAND 1530C Deceuninck OP DE BIS-BEURS IN GENT   Dit jaar zijn we opnieuw van de partij op…

Lees meer

Partners en certificeringen

Preferred Partner
Kwalitatieve ramen zijn niet alleen gemaakt van topmaterialen, ze zijn ook op de juiste manier geplaatst. Een erkende plaatser beschikt over de kennis en ervaring om je PVC-ramen op de juiste manier te installeren. Dat is ook de reden waarom Deceuninck samenwerkt met Preferred Partners. Zij beantwoorden aan al onze kwaliteitsvereisten en zullen je PVC-ramen snel en efficiënt installeren!
  • Kiwa SSK 1001 certificaat voor fabricatie.
  • En/of Kiwa SSK 1002-certificaat voor plaatsing.
Deceuninck
KIWA-gecertificeerd

Vermeulen is trots bezitter van het KIWA-certificaat.Ieder jaar worden we 2 keer onaangekondigd gecontroleerd om aan de strenge voorwaarden van dit label te blijven voldoen. Kiwa is een onafhankelijke certificatie-instelling die via audits en inspecties klanten helpt om de kwaliteit van hun diensten en producten te verbeteren. Het internationale Kiwa-label geeft aan dat de door Kiwa gecertificeerde bedrijven werken volgens een vastgesteld kwaliteitsbewakingsschema en zo voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zijn opgesteld door een onafhankelijke commissie van experten. De maatstaven die Kiwa voor buitenschrijnwerk aanreikt, hebben onder meer betrekking op de verankering, de isolatie en de beglazing van de profielen.