Interieur

Interieur

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de woning verdiend een verzorgde en sfeervolle uitstraling. Naast het meubilair is het daarom belangrijk dat u kiest voor goede binnenafwerking. Denk hierbij aan de vensterbanken en raamdecoratie.

Maar niet alleen de uitstraling is belangrijk. Ook een verhoogd comfort is erg prettig. Denk daarbij aan vliegenramen en vliegendeuren waardoor u geen last meer heeft van ongedierte in uw woning.

Ramen

Vensterbanken

Strak, modern design voor bij uw PVC ramen. De Stonosil-venstertabletten in PVC zijn duurzaam en stevig. Door hun strakke vormgeving passen ze zowel in een modern, als klassiek interieur.

Binnenafwerking

Onze binnenafwerking voor ramen & deuren zorgt voor een elegante afwerking van uw interieur.

Vliegenraam

Vliegenramen zijn een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort. Dankzij een vliegenraam haalt u het mooie weer in huis, maar houdt u vliegen, muggen en andere insecten buiten!

Vliegendeur

Net zoals een vliegenraam, vormen vliegendeuren en schuifvliegendeuren smal een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort en vormen zij de perfecte aanvulling op uw buitenschrijnwerk.

Plissé

Een plissé maakt het leefklimaat in huis gezond en comfortabel!  Het ingenieuze vouwsysteem vormt een stijlvolle afsluiting tegen muggen en insecten.

Raamdecoratie

Op zoek naar raamdecoratie die past bij jouw interieur of levensstijl? Copahome biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden.