Vliegendeur

Vliegendeur

Net zoals een vliegenraam, vormen vliegendeuren en schuifvliegendeuren smal een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort en vormen zij de perfecte aanvulling op uw buitenschrijnwerk.

Dankzij onze kwalitatief hoogstaande vliegendeuren van Belgische makelij kunt u ook binnenshuis insectenvrij genieten van de frisse buitenlucht.

Al onze vliegendeuren worden steeds op maat gemaakt en kunnen volledig aangepast worden aan de meeste deurstructuren, welke afmeting of kleur dan ook.  Met behulp van een kader kunnen ze zowel in als op de dag worden geplaatst.

Bij de plaatsing van een rolluik voor uw schuifdeur is de kans groot dat de ruimte tussen rolluikgeleider en schuifdeur te klein is om een standaard schuifvliegendeur te plaatsen.

Met de smalle schuifvliegendeur, die een plaatsingsruimte nodig heeft van maximaal 25mm is ook in deze situatie een insectenvrije woning gegarandeerd.

Vliegendeuren combineren

Om uw woning helemaal af te sluiten van vliegen, muggen en andere insecten kunt u de vliegendeuren goed combineren met een vliegenraam. Hierdoor kunt u in de zomerperiode naast de deuren ook de ramen openzetten en genieten van de zomer in huis.