Vliegendeur

Vliegendeur

Vliegendeur nodig? Net zoals een vliegenraam, vormen vliegendeuren en schuifvliegendeuren smal een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort en vormen zij de perfecte aanvulling op uw buitenschrijnwerk.

Dankzij onze kwalitatief hoogstaande vliegendeuren van Belgische makelij kunt u ook binnenshuis insectenvrij genieten van de frisse buitenlucht.

Al onze vliegendeuren worden steeds op maat gemaakt en kunnen volledig aangepast worden aan de meeste deurstructuren, welke afmeting of kleur dan ook.  Met behulp van een kader kunnen ze zowel in als op de dag worden geplaatst.

vliegenraam

Bij de plaatsing van een rolluik voor uw schuifdeur is de kans groot dat de ruimte tussen rolluikgeleider en schuifdeur te klein is om een standaard schuifvliegendeur te plaatsen.

Met de smalle schuif vliegendeur, die een plaatsingsruimte nodig heeft van maximaal 25mm is ook in deze situatie een insectenvrije woning gegarandeerd.

Vliegendeuren combineren

Om uw woning helemaal af te sluiten van vliegen, muggen en andere insecten kunt u de vliegendeur goed combineren met een vliegenraam. Hierdoor kunt u in de zomerperiode naast de deuren ook de ramen openzetten en genieten van de zomer in huis.

Vliegenraam

Onze vliegenramen zijn een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort. Dankzij een vliegenraam haalt u het mooie weer in huis, maar houdt u vliegen, muggen en andere insecten buiten!

Al onze vliegenramen worden steeds op maat gemaakt en kunnen volledig aangepast worden aan de meeste raamstructuren, welke afmeting, vorm of kleur dan ook. Daarom kunnen ze zowel op PVC ramen of aluminium ramen, geplaatst worden.

U hebt keuze uit meer dan 1000 lakkleuren voor de afwerking ervan, zodat ze esthetisch bijna onzichtbaar worden.

Dankzij het ingenieuze inox clipsysteem kunnen ze gemakkelijk geplaatst worden.  Vliegenramen zijn een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort. Met een FenekO vliegenraam of een vliegendeur haalt u het mooie weer in huis, maar houdt u vliegen, muggen en andere insecten buiten!

Waar kan u ons vinden?

Voor een vliegendeur ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken onder andere in de regio: Oudenaarde Merelbeke | Nazareth Deinze BrakelGavere Kruisem Oosterzele Semmerzake Ronse | Ooike Nederename Moortsele Meigem KruishoutemZottegem |  Erwetegem Ename EineDikkelvenneDikkele Deinze | Bottelare