Ramen en Deuren Kruisem

Ramen en deuren Kruisem

Woont u in Kruisem of daarom heen en bent u op zoek naar een specialist die ramen en deuren kan maken of plaatsen? Dan bent u bij het familiebedrijf Vermeulen op het juiste adres. Vermeulen heeft al meer dan 42 jaar aan ervaring in het maken en plaatsen van ramen en deuren op maat en daarmee zijn we de specialist die u graag verder helpt.

Bent u zoek naar nieuwe ramen en deuren in Kruisem? Vermeulen helpt u graag verder. U kunt kosteloos een offerte aanvragen voor uw nieuwe ramen en deuren.  

Wij werken onder meer in: Huise, Kruishoutem, Ouwegem, Nokere, Wannegem-Lede, Zingem, Kruisem …

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij contacteren je binnen 24 uur

Waarom kiezen voor Vermeulen?

Ervaring

Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de levering en plaatsing van ramen en deuren bij nieuwbouw en renovatie.

Kiwa-certificering

Kiwa is een onafhankelijk certificaat dat je een superieure kwaliteit & professionele plaatsing garandeert.

Partner

Wij werken met de profielen van Deceuninck, die garant staan voor Belgische topkwaliteit.

Over Vermeulen in Kruisem

Vermeulen is gevestigd in het mooie Merelbeke en Oudenaarde.\Naast deze twee vestigingen, leveren en plaatsen wij ook in de gebieden daarom heen. Denk aan ramen en deuren in Oosterzele of ramen en deuren in Gavere.  U bent vanuit Kruisem dan ook van harte welkom om onze showrooms te komen bewonderen.

Met een passende offerte gaan we voor u aan de slag en komen we uw ramen en deuren PVC in Kuisem maken en plaatsen. Zo beschikt u binnen no-time over kwaliteit ramen en deuren. 

Voordelen ramen en deuren PVC Kruisem

Bent u op zoek naar nieuwe ramen en deuren PVC in KruisemVermeulen heeft al verschillende mooie PVC ramen en deuren mogen plaatsen in Kruisem. Bij Vermeulen merken we dat steeds meer mensen uit Kruisem gaan voor PVC ramen en deuren en we snappen heel goed waarom. Onze PVC ramen en deuren zijn aantrekkelijk geprijsd, van hoge kwaliteit en nog veel meer.

De PVC ramen en deuren die Vermeulen plaatst komen met verschillende voordelen. Zo heeft Vermeulen ramen en deuren van het van het merk Deceuninck wat garant staat voor een erg goede kwaliteit. Deze ramen en deuren zijn dan ook voorzien van een BEN-label, dit houdt in dat ze 30% beter isoleren dan ramen met andere structuren. PVC ramen en deuren kunnen langdurig mee en vragen amper onderhoud. D Daarbij komt ook nog eens dat onze PVC ramen en deuren een groot bijdrage leveren aan de isolatie van uw huis. 

Ramen Kruisem

Vermeulen helpt u met uw ramen in Kruisem voor uw nieuwbouw of renovatieprojecten. Ons aanbod bestaat uit zowel aluminium ramen als PVC ramenOnze aluminium ramen zijn perfect voor designmogelijkheden terwijl onze PVC ramen zorgen voor een betere isolatie en ook nog eens aangenamer geprijsd zijn.

Heeft u eerder interesse in PVC ramen voor de meest gewaardeerde isolatie? Kijk gerust bij onze energiecalculator om een inschatting te krijgen van hoeveel geld u kunt besparen op uw verwarmingskosten.  

Voordeuren Kruisem

Naast ramen, zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen en maken van voordeuren in KruisemDit doen we voor zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojectenDit doen we met zowel aluminium deuren als PVC deuren waardoor u zelf de keuze heeft om de voor uw ideale voordeur te kiezenDe aluminium deuren die we in Kruisem mogen plaatsen worden voornamelijk gekozen voor de unieke schitterende designs van onze deurprofielen. Onze aluminium deuren zijn in verschillende kleuren beschikbaar.  Wilt u weten welke kleur het beste bij uw huis past? Probeer onze kleurensimulator waarmee u gemakkelijk de kleuren kunt vergelijken.

Onze PVC deuren die we aanbieden hebben een erg goede isolatiewaarde en zijn prijsvriendelijker. Wij werken met deuren van het topmerk Deceuninck die voorzien zijn van intelligente inbraakbeveiliging. Zo profiteert u van deuren met veiligheidscilinders SKG ** en een 3- schootsvergrendeling.

Kunststof ramen en deuren Oosterzele kopen

Al een keuze kunnen maken? Of heeft u nog extra inspiratie nodigVoor  vragen kunt u gerust contact opnemenVermeulen denkt graag met u mee om uw gewenste ramen en deuren te bezorgen. Vermeulen plaatst en maakt ook kunststof ramen en deuren in KruisemMet al meer dan 42 jaar ervaring kunnen we u voorzien van het beste advies op maat en de nodige kennis. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact op. 

CONTACTGEGEVENS

Adres: 
Driekoningenplein 10
9820 Merelbeke
België

Telefoon: +32 (0)55-316666
Email: info@vermeulenramen.be

ROUTEBESCHRIJVING

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM MERELBEKE

Maandag: 13 – 18u

Dinsdag: 13 – 18u

Woensdag: 13 – 18u

Donderdag: 13 – 18u

Vrijdag: 13 – 18u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Soorten ramen

Welke soorten ramen bieden wij?

ZENDOW#NEO STANDAARD

 • Thermisch versterkte ramen
 • Hoge isolatiewaarden (tot Uw = 0,73 W/m²K, Uf = 1,2)
 • Voor alle soorten dubbelglas (tot 42 mm)
 • Fijne profielen
 • Uitstekende thermische- en akoestische isolatie
 • Vraagt weinig onderhoud
 • Lange levensduur

ZENDOW#NEO PREMIUM

 • Glasvezelversterkte ramen
 • Grotere afmetingen mogelijk
 • Uitzonderlijke isolatiewaarden (tot Uw = 0,65 W/m²K, Uf = 1,1)
 • Voor alle soorten dubbelglas (tot 54 mm)
 • Heel fijne en elegante profielen
 • Buitengewone thermische- en akoestische isolatie
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Lange levensduur

Soorten deuren

Welke soorten deuren bieden wij?

Onze projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze ramen en deuren projecten.