Ramen en Deuren Oosterzele

Ramen en deuren Oosterzele

Bent u woonachtig in Oosterzele en op zoek naar een specialist die ramen en deuren kan maken en plaatsen? Dan bent u bij het familiebedrijf Vermeulen op het juiste adres. Met meer dan 42 jaar aan ervaring in het maken en plaatsen van ramen en deuren op maat zijn we de specialist die u verder helpt.

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren in Oosterzele? Vermeulen denkt graag met u mee. U kunt al geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw ramen en deuren in Oosterzele.

Wij werken onder andere in: Oosterzele, Balegem, Gijzenzele, Landskouter, Moortsele, Scheldewindeke …

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij contacteren je binnen 24 uur

Waarom kiezen voor Vermeulen?

Ervaring

Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de levering en plaatsing van ramen en deuren bij nieuwbouw en renovatie.

Kiwa-certificering

Kiwa is een onafhankelijk certificaat dat je een superieure kwaliteit & professionele plaatsing garandeert.

Partner

Wij werken met de profielen van Deceuninck, die garant staan voor Belgische topkwaliteit.

Over Vermeulen in Oosterzele

Vermeulen is gevestigd in Oudenaarde en Merelbeke, maar levert en plaatst met plezier in de plaatsen daarom heen. U bent vanuit Oosterzele dan ook van harte welkom om onze showrooms te komen bewonderen.

Met een passende offerte gaan we voor u aan de slag en komen we uw ramen in Oosterzele of zelfs de voordeuren in Oosterzele met plezier plaatsen. Zo beschikt u binnen no-time over kwaliteit ramen en deuren. 

PVC ramen en deuren Oosterzele

Wilt u nieuwe PVC ramen en deuren in Oosterzele? Bij Vermeulen hebben we al veel mooie PVC ramen en deuren mogen plaatsen in Oosterzele. Steeds meer huisbezitters gaan voor PVC ramen en deuren en bij Vermeulen snappen we waarom. Onze PVC ramen en deuren zijn van erg hoge kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Verder bieden PVC ramen en deuren nog meer voordelen:

Voordelen ramen en deuren PVC Oosterzele

Als eerste bieden we bij Vermeulen ramen en deuren van het kwaliteitskeurmerk Deceuninck. Deze ramen en deuren beschikken over een BEN-label en houdt in dat ze 30% beter isoleren dan andere profielen. Niet alleen fijn om warmte of de kou buiten de houden, maar ook voor de portemonnee bij het zien van de energierekening.

Verder vragen PVC ramen en deuren Oosterzele weinig onderhoud en gaan ze voor een langen tijd mee. Dat ook nog voor aantrekkelijke prijzen. Benieuwd wat u kwijt bent aan ramen en deuren PVC in Oosterzele? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan!

Ramen Oosterzele

Voor nieuwe ramen in Oosterzele bij renovatieprojecten of nieuwbouw. in beide gevallen kunt u bij Vermeulen terecht. We bieden zowel PVC ramen als aluminium ramen aan van de beste kwaliteit. Waar onze PVC ramen prijsvriendelijker zijn en beter isoleren zijn onze aluminium ramen perfect voor designmogelijkheden. Het aluminium materiaal is licht maar ijzersterk waardoor het prettig werkt met aluminium schuiframen. Bent u eerder geïnteresseerd in PVC ramen voor de beste isolatie? Neem gerust een kijkje bij onze energiecalculator om indicatie te krijgen van hoeveel geld u kunt besparen op uw verwarmingskosten.

Voordeuren Oosterzele

Vermeulen is de specialist in het maken en plaatsen van voordeuren in Oosterzele. Dit doen we voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten. U kunt in dit geval kiezen voor PVC deuren of voor aluminium deuren. Onze aluminium deuren worden in Oosterzele voornamelijk gekozen om de unieke sublieme designs van deze deurprofielen. Ook zijn de aluminium deuren van Vermeulen in diverse kleuren beschikbaar. 

De PVC deuren die we aanbieden zijn prijsvriendelijker en hebben een erg goede isolatiewaarde. Dankzij onze deuren van het kwaliteitsmerk Deceuninck profiteert u van slimme inbraakbeveiliging met een 3- schootsvergrendeling en veiligheidscilinders SKG **. Zo krijgt u de voordeur in Oosterzele die uw woning verdient.

Benieuwd welke kleur bij uw huis past? We hebben een kleurensimulator waarin u gemakkelijk de kleuren vergelijkt.

Kunststof ramen en deuren Oosterzele kopen

Bent u er al aan uit? Of kunt u nog wat inspiratie gebruiken? Neem bij vragen gerust contact op. We denken graag met u mee om uw droom ramen en deuren Oosterzele te leveren. We maken en plaatsen ook onze kunststof ramen en deuren in Oosterzele. Vermeulen beschikt over meer dan 42 jaar ervaring waardoor we u kunnen voorzien van de juiste kennis en advies op maat. Laat uw gegevens achter en wij contacteren u binnen 24 uur.

CONTACTGEGEVENS

Adres: 
Driekoningenplein 10
9820 Merelbeke
België

Telefoon: +32 (0)55-316666
Email: info@vermeulenramen.be

Route: Volg de Van Thorenburghlaan en Moortselestraat tot en met de Vijverstraat en Poelstraat. Sla vervolgens af bij de N444. Neem vervolgens de tweede afslag rechts. Rij vervolgens door om aan de linkerkant te kunnen parkeren. Aan deze straat in onze showroom te Merelbeke te vinden. 

ROUTEBESCHRIJVING

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM MERELBEKE

Maandag: 13 – 18u

Dinsdag: 13 – 18u

Woensdag: 13 – 18u

Donderdag: 13 – 18u

Vrijdag: 13 – 18u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Soorten ramen

Welke soorten ramen bieden wij?

ZENDOW#NEO STANDAARD

 • Thermisch versterkte ramen
 • Hoge isolatiewaarden (tot Uw = 0,73 W/m²K, Uf = 1,2)
 • Voor alle soorten dubbelglas (tot 42 mm)
 • Fijne profielen
 • Uitstekende thermische- en akoestische isolatie
 • Vraagt weinig onderhoud
 • Lange levensduur

ZENDOW#NEO PREMIUM

 • Glasvezelversterkte ramen
 • Grotere afmetingen mogelijk
 • Uitzonderlijke isolatiewaarden (tot Uw = 0,65 W/m²K, Uf = 1,1)
 • Voor alle soorten dubbelglas (tot 54 mm)
 • Heel fijne en elegante profielen
 • Buitengewone thermische- en akoestische isolatie
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Lange levensduur

Soorten deuren

Welke soorten deuren bieden wij?

Onze projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze ramen en deuren projecten.