PVC ramen en Deuren Semmerzake

PVC ramen en deuren Semmerzake

PVC ramen en deuren zijn duurzaam, kwalitatief en vereisen weinig onderhoud. Niet voor niets zijn deze ramen en deuren zo populair in de woning. Wanneer je op zoek bent naar PVC ramen en deuren in Semmerzake, dan ben je bij Vermeulen op het juiste adres. 

Met een uitgebreid assortiment, de nieuwste technologieën en de kwaliteit van Deceuninck ben je verzekerd dat je slaagt bij de ramen en deuren specialist van de regio. Lees vooral verder om meer over ons te weten te komen!

Wij plaatsen PVC ramen en deuren in Gavere, Asper, Baaigem, Dikkelvenne, Semmerzake, Vurste …

Ramen en deuren Merelbeke

Over onze winkel bij Semmerzake

Op nog geen kwartier afstand is onze winkel in Merelbeke te vinden. In onze moderne winkel kan je snuffelen tussen de verschillende showroom modellen. Zo krijg je pas echt een uitstekend beeld welke PVC deuren en ramen nu echt in jouw woning passen. 

Ons assortiment reikt ver met veel verschillende soorten design. Of u daarom nu een landelijke stijl als voorkeur heeft of modern nu echt bij jou past; voor ieder wat wils is te vinden bij Vermeulen in Merelbeke. 

De nieuwste technologieën

Wat je nog meer bij ons krijgt, dat zijn de nieuwste technologieën op PVC ramen en deuren gebied. Deceuninck staat bekend om hun vooruitstrevende producten. Zo geniet je bij ons van een uitstekende kijkhoek en uiterst smalle profielen. Zo geniet je niet alleen extra van het design van jouw woning, maar kan je ook extra van het landschap om jouw woning genieten. 

Ervaar de service van Vermeulen in Semmerzake

Naast onze ijzersterke producten, staan we ook graag voor jou klaar met de beste service. We geven je graag het uitgebreid advies in onze showroom onder het genot van een kopje koffie of thee. We hanteren open offertes zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Duidelijkheid is dan ook een speerpunt die al onze medewerkers hebben. Wil je de PVC ramen en deuren ook laten installeren in Semmerzake? Daarvoor komen we ook gewoon bij jou langs. Met een team aan specialisten ben je verzekerd dat jouw PVC ramen en deuren op professionele wijze wordt geïnstalleerd. 

Wilt jij ook totaal worden voorzien in jouw PVC ramen en deuren? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Merelbeke of Oudenaarde op onze openingstijden. We staan graag voor jou klaar. 

CONTACTGEGEVENS

Adres: Driekoningenplein 10, 9820 Merelbeke, België
Telefoon: +32 (0)55 – 31 66 66
Email: info@vermeulenramen.be

ROUTEBESCHRIJVING

Volg de Dorpstraat en de Leenstraat tot je uitkomt op de Gaversesteenweg. Sla vervolgens in Schelderode naar links om de Gaversesteenweg te blijven volgen. Sla in Merelbeke af naar de Kerkstraat en vervolgens rechtsaf naar de Hundelgemsesteenweg. Ga de tweede afslag links naar het Driekoningenplein en je hebt je bestemming bereikt. In deze straat vind je tevens een parkeergarage.

SHOWROOM MERELBEKE

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM MERELBEKE

Maandag: 13 – 18u

Dinsdag: 13 – 18u

Woensdag: 13 – 18u

Donderdag: 13 – 18u

Vrijdag: 13 – 18u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Soorten ramen

Welke soorten ramen bieden wij?

ZENDOW#NEO STANDAARD

 • Thermisch versterkte ramen
 • Hoge isolatiewaarden (tot Uw = 0,73 W/m²K, Uf = 1,2)
 • Voor alle soorten dubbelglas (tot 42 mm)
 • Fijne profielen
 • Uitstekende thermische- en akoestische isolatie
 • Vraagt weinig onderhoud
 • Lange levensduur

ZENDOW#NEO PREMIUM

 • Glasvezelversterkte ramen
 • Grotere afmetingen mogelijk
 • Uitzonderlijke isolatiewaarden (tot Uw = 0,65 W/m²K, Uf = 1,1)
 • Voor alle soorten dubbelglas (tot 54 mm)
 • Heel fijne en elegante profielen
 • Buitengewone thermische- en akoestische isolatie
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Lange levensduur

Soorten deuren

Welke soorten deuren bieden wij?

Onze projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze ramen en deuren projecten.