Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren

Vermeulen biedt u aluminium ramen en deuren aan van Verschillende soorten. Naast de duurzame topkwaliteit, is aluminium erg geliefd vanwege de ijzersterke en robuuste eigenschappen. Architecten zijn fan van aluminium profielen vanwege de uitstraling en designmogelijkheden.

Maar niet alleen het design is een goede eigenschap. Aluminium ramen en deuren bieden ook zeer goede thermische en akoestische isolatie waardoor u er behaaglijk bij zit in uw woning.

Let op : Aluminium ramen & deuren worden bij Vermeulen enkel geproduceerd ter aanvulling indien dit niet kan geproduceerd worden in pvc. 

Voordelen aluminium ramen en deuren

De aluminium ramen en deuren die Vermeulen u biedt, zijn voorzien van vele voordelen. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet.

 • Topkwaliteit 
  Onafhangelijk productiecontrole via het ATG certificatie. Het volledige productieproces in Oudenaarde op één locatie. 
 • Geschikt voor iedere bouwstijl
  Door de elegantie van het materiaal is een aluminium raam geschikt voor elke bouwstijl. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar strak en minimalistisch, hedendaags comfort of landelijk traditioneel, de aluminium ramen passen altijd bij uw smaak.
 • Uitstekende isolatie
  Onze aluminium ramen voldoen aan alle strenge isolatienormen Deze kunnen worden ingepast in een lage energie woning. Hierdoor garanderen we uitstekende thermische- en geluidsisolatie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een comfortabel huis.
 • Goede inbraakbeveiliging
  De aluminium ramen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Dankzij de inbraak werende sluitingen bent u goed beschermd tegen ongewenste indringers.

Verschillende stijlen beschikbaar

De aluminium ramen en deuren zijn bij Vermeulen in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.