Aluminium Deuren

Aluminium deuren

De aluminium deuren van Reynaers die Vermeulen u biedt zijn van duurzame topkwaliteit. Aluminium deuren zijn erg geliefd vanwege de ijzersterke en robuuste eigenschappen. De deuren zijn ook enorm populair vanwege de uitstraling en designmogelijkheden. Vooral architecten zijn er dol op om de aluminium profielen in de woning te integreren.

Naast de vele designmogelijkheden die de aluminium deuren heeft, bieden de deuren zeer goede thermische en akoestische isolatie. Ook zijn de deuren voorzien van een automatische tochtafsluiter waardoor u kou goed buiten de deur houdt.

Ramen

Voordelen aluminium deuren

De aluminium deuren van Vermeulen bieden u vele voordelen. Graag zetten wij deze voor u op een rij.

 • Topkwaliteit Reynaers aluminium deuren
  Met een aluminium deur van Reynaers krijgt u de uitmuntende kwaliteit die uw woning verdiend. Met innovatieve en duurzame profielen is Reynaers de toonaangevende ontwikkelaar van Europa.

 • Geschikt voor elke bouwstijl
  Door de elegantie van het materiaal is een aluminium raam geschikt voor elke bouwstijl. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar strak en minimalistisch, hedendaags comfort of landelijk traditioneel, de aluminium ramen passen altijd bij uw smaak.

 • Uitstekende isolatie dankzij de aluminium deuren
  Aluminium deuren biedt uw woning uitstekende thermische- en geluidsisolatie. De aluminium deuren van Reynaers hebben niet voor niets een BEN-label ontvangen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een comfortabel huis.
 • Alle RAL-kleuren mogelijk
  De aluminium deuren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kunt u altijd de perfect match maken met de stijl die bij u past.

 • Inbraakbeveiliging
  De aluminium ramen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Dankzij de inbraak werende sluitingen bent u goed beschermd tegen ongewenste indringers.

Masterline 8 aluminium deuren

De MasterLine 8 aluminium deuren zijn de systemen van de toekomst. Reynaers heeft zichzelf echt overtroffen. MasterLine 8 staat namelijk voor garant maximaal comfort en veiligheid.

Bij Vermeulen is de MasteLine 8 HI verkrijgbaar. Met deze variant weer u zeker dat uw woning goed geïsoleerd is. Het is uitermate geschikt om toe te passen in nieuwbouwwoningen en lage-energie woningen. Het biedt nog steeds de vrijheid in design die bij uw smaak past en is daarom erg geliefd bij architecten en bij eindgebruikers.

Lucht- wind & waterdichtheid van de Masterline 8

De MasterLine 8 biedt perfecte waterdichtheid. Tot 600 Pa is het luchtverlies ook zeer beperkt. Deze sublieme prestaties heeft de MasterLine 8 HI te danken aan het perfecte concept en optimale overlap tussen de het kader en vleugel van de dichtingen.

Hoge stabiliteit

MasterLine 8 HI is naast de bovenstaande prestaties ook uitermate geschikt om grote elementen te fabriceren. Dit komt door de smalle, maar stevige profielen. Het aluminium raam laat hierdoor een grote hoeveelheid aan daglicht binnen wat ten goede komt aan de sfeer in uw woning.

Combineer met aluminium ramen van Reynaers

U heeft dus een ruime keuze aan aluminium deuren bij Vermeulen. U kunt uw woning in dezelfde stijl complementeren door dezelfde stijl aluminium ramen te integreren. Met aluminium ramen maakt u ook nog eens een bewuste keuze als het gaat over veiligheid en energieprestaties.