PVC Deuren

PVC Deuren

Een PVC deur is een must voor iedere woning. Een PVC deur zorgt er namelijk voor dat uw woning uitstekend geïsoleerd is. Daarnaast is een PVC deur ook nog eens onderhoudsarm. Het kunststof is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. Naast de uitmuntende isolerende kwaliteit en het hoge comfort, zijn de PVC deuren ook nog eens betaalbaar.

Vermeulen is de juiste keuze voor de aanschaf van de PVC deuren. Wij zijn de Royal partner van Deceuninck waardoor wij werken met de allernieuwste kunststof deuren zoals de Elegant Thermofibra Infinity X76. U bent bij Vermeulen dus altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij contacteren je binnen 24 uur

Voordelen PVC deuren

De PVC deuren van Vermeulen bieden u vele voordelen. Graag zetten wij deze voor u op een rij.

 • Topkwaliteit Deceuninck PVC deuren
  Met een PVC deur van Deceuninck krijgt u de topkwaliteit die uw woning verdiend. U heeft altijd kwaliteitsgarantie (KIWA) vanuit het kwaliteitsmerk Deceuninck.
 • 100% Belgisch product
  Onze PVC deuren worden in ons eigen Atelier in Oudenaarde gefabriceerd. Dit is één van de redenen waarom we de topkwaliteit kunnen garanderen.
 • Uitstekende isolatie dankzij de PVC deuren
  Een Deceuninck PVC deur biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie aan uw woning. De deuren van Deceuninck hebben voor de uitstekende isolatiewaarden zelfs een BEN-label ontvangen hiervoor. Dit komt omdat de profielen tot wel 30% beter isoleren dan andere deurprofielen.
 • Zeer interessant geprijsd
  De PVC deuren bij Vermeulen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn de PVC deuren ook nog eens scherp geprijsd. Tel daar ook eens de verlaging van de energierekening bij op vanwege de goede isolatie.

 • Inbraakbeveiliging
  De PVC deuren van Deceuninck zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Het heeft standaards 3- schootsvergrendeling en veiligheidscilinders SKG** waardoor u ongewenste bezoekers met gemak buiten de deur houdt.
Ramen en deuren Gavere

PVC deuren zijn in verschillende stijlen beschikbaar

De PVC deuren zijn bij Vermeulen in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.

 

Combineer met PVC ramen van Deceuninck

Bij Vermeulen heeft ruime keuze uit PVC deuren. U maakt uw woning helemaal af door ook PVC ramen in dezelfde stijl in uw woning te integreren. Ook met de PVC ramen maakt u een bewuste keuze als het gaat over veiligheid en energieprestaties.