Ramen en deuren PVC

Ramen en Deuren PVC

Ramen en deuren van PVC zijn voor iedere woning een meerwaarde. PVC als materiaal voor uw ramen en deuren zorgt namelijk voor zeer goede isolatie en is daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk. Naast de uitmuntende isolerende kwaliteit en het hoge comfort, zijn de PVC ramen en deuren ook nog eens betaalbaar.

Vermeulen is een Preferred Partner van Deceuninck waardoor wij werken met de allernieuwste kunststof ramen en deuren en bent u verzekerd van de nieuwste toepassingen. U krijgt bij ons gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Voordelen PVC ramen en deuren

De PVC ramen en deuren die Vermeulen u biedt, zijn voorzien van vele voordelen. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet.

 • Topkwaliteit van Deceuninck
  De ramen en deuren zijn voorzien van het kwaliteitskeurmerk Deceuninck. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit ramen en deuren die uw woning verdiend.

 • 100% Belgische topkwaliteit
  De ramen en deuren worden ten alle tijden in België geproduceerd. Hierdoor kunnen we u ook de topkwaliteit garanderen.

 • Uitstekende isolatie
  De ramen en deuren van Deceuninck hebben een BEN-label ontvangen. Dit komt omdat de profielen tot wel 30% beter isoleren dan andere profielen. Hierdoor kunnen we uitstekende thermische en akoestische isolatie garanderen.
 • Zeer voordelig geprijsd
  De ramen en deuren zijn bij Vermeulen zeer aantrekkelijk geprijsd. Zeker als u meerekent wat u maandelijks gaat besparen op de energierekening vanwege de verbeterde isolatie.

 • Goede inbraakbeveiliging
  De ramen en deuren hebben naast comfort ook zeer goede inbraakbeveiliging.
  Zo zijn er bij de ramen verborgen scharnieren bevestigd en bij de deuren zijn de veiligheidscilinders SKG** gekeurd.
ELEGANT THERMOFIBRA INFINITY 76 X

Het meest performante raam op de markt heet de elegant thermofibra infinity 76 X. Deze ramen hebben een forthex versterking in de kader. De raam vleugel is voorzien van een 7-kamerprofiel met glasvezel versterking. Hierdoor kunnen uw pvc ramen sterker, groter en breder gemaakt worden. De ramen zijn voorzien van een dubbele aanslagdichting + middendichting. Vanaf uf : 0,88 waarde