PVC ramen en deuren

PVC ramen en deuren

PVC ramen en deuren zijn voor iedere woning een meerwaarde. PVC als materiaal voor uw ramen en deuren zorgt namelijk voor zeer goede isolatie en is daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk. Naast de uitmuntende isolerende kwaliteit en het hoge comfort, zijn de PVC ramen en deuren ook nog eens betaalbaar.

Vermeulen is in 2022 opnieuw  ROYAL Partner van Deceuninck waardoor wij werken met de allernieuwste kunststof ramen en deuren en bent u verzekerd van de nieuwste toepassingen. U krijgt bij ons gegarandeerd van de beste kwaliteit.

In 2O22 werkt Vermeulen volledig op de allernieuwste Elegant Thermofibra Infinity x76 reeks. Thermofibra is de benaming van glasvezelversterkte profielen met dezelfde look & feel van ALU. deze profielen bieden een uf-waarde van 0,88. Ze hebben bovendien ook nog eens een triple dichting en worden hier in ons eigen PVC ramen en deuren atelier gemaakt met de allernieuwste v-perfect lastechnologie.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij contacteren je binnen 24 uur

Voordelen PVC ramen en deuren

De PVC ramen en deuren die Vermeulen u biedt, zijn voorzien van vele voordelen. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet.

 • Topkwaliteit van Deceuninck
  De ramen en deuren zijn voorzien van het kwaliteitskeurmerk Deceuninck. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit ramen en deuren die uw woning verdiend.
 • 100% Belgische topkwaliteit
  De ramen en deuren worden ten alle tijden in ons eigen Atelier te Oudenaarde geproduceerd. Hierdoor kunnen we u ook de topkwaliteit garanderen.
 • Uitstekende isolatie
  De ramen en deuren van Deceuninck hebben een BEN-label ontvangen. Dit komt omdat de profielen tot wel 30% beter isoleren dan andere profielen. Hierdoor kunnen we uitstekende thermische en akoestische isolatie garanderen.
 • Zeer voordelig geprijsd
  De ramen en deuren zijn bij Vermeulen zeer aantrekkelijk geprijsd. Zeker als u meerekent wat u maandelijks gaat besparen op de energierekening vanwege de verbeterde isolatie.
 • Goede inbraakbeveiliging
  De ramen en deuren hebben naast comfort ook zeer goede inbraakbeveiliging.
  Zo zijn er bij de ramen verborgen scharnieren bevestigd en bij de deuren zijn de veiligheidscilinders SKG** gekeurd.
ELEGANT THERMOFIBRA INFINITY 76 X

Het meest performante raam op de markt heet de elegant thermofibra infinity 76 X. Deze ramen hebben een forthex versterking in de kader. De raam vleugel is voorzien van een 7-kamerprofiel met glasvezel versterking. Hierdoor kunnen uw pvc ramen sterker, groter en breder gemaakt worden. De ramen zijn voorzien van een dubbele aanslagdichting + middendichting. Vanaf uf : 0,88 waarde

Waar kan u ons vinden?

Voor PVC ramen en deuren in Oost Vlaanderen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken onder andere in de regio: Oudenaarde Merelbeke | Nazareth Deinze BrakelGavere Kruisem Oosterzele Semmerzake Ronse | Ooike Nederename Moortsele Meigem KruishoutemZottegem |  Erwetegem Ename EineDikkelvenneDikkele Deinze | Bottelare