Aluminium ramen

Aluminium ramen

Vermeulen biedt u aluminium ramen aan van Reynaers. Reynaers is de meest toonaangevende partij in Europa op het gebeid van innovatie van aluminium ramen. Naast de duurzame topkwaliteit van de ramen, is aluminium erg geliefd vanwege de ijzersterke en robuuste eigenschappen. Ondanks dat materiaal dat ijzersterk is het erg licht waardoor het prettig werkt met aluminium schuiframen. Aluminium ramen zijn ook enorm populair vanwege de uitstraling en designmogelijkheden. Vooral architecten zijn er dol op om de aluminium profielen in de woning te integreren.

Dit komt omdat alle vormen en maten mogelijk zijn. Of u nu de voorkeur heeft voor een gebogen raam, grote glaspartij of onzichtbare profielen, de mogelijkheden zijn eindeloos met een aluminium raam. 

Voordelen aluminium ramen

De aluminium ramen van Vermeulen bieden u vele voordelen. Graag zetten wij deze voor u op een rij.

 • Topkwaliteit Reynaerts aluminium ramen
  Met een aluminium raam van Reynaers krijgt u de uitmuntende kwaliteit die uw woning verdiend. Met innovatieve en duurzame profielen is Reynaers de toonaangevende ontwikkelaar van Europa.

 • Geschikt voor elke bouwstijl
  Door de elegantie van het materiaal is een aluminium raam geschikt voor elke bouwstijl. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar strak en minimalistisch, hedendaags comfort of landelijk traditioneel, de aluminium ramen passen altijd bij uw smaak.

 • Uitstekende isolatie dankzij de aluminium ramen
  Aluminium ramen biedt uw woning uitstekende thermische- en geluidsisolatie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een comfortabel huis. De aluminium ramen van Reynaers hebben niet voor niets een BEN-label ontvangen.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Aluminium ramen zijn een groot voordeel als u geen liefhebber bent van regelmatige onderhoudsbeurten. Gelukkig kunt u de aluminium ramen met het glas mee wassen.

 • Inbraakbeveiliging
  De aluminium ramen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Dankzij de inbraak werende sluitingen bent u goed beschermd tegen ongewenste indringers.

Masterline 8 aluminium ramen

De MasterLine 8 aluminium ramen zijn de systemen van de toekomst. Reynaers heeft met de nieuwste technieken de grenzen verlegd.  Masterline 8 staat namelijk voor maximaal comfort en veiligheid. Bij Vermeulen is de Masterline 8 HI verkrijgbaar. Deze variant staat garant voor zeer goede isolatie. Het is uitermate geschikt om toe te passen in nieuwbouwwoningen en lage-energie woningen. Het biedt nog steeds de vrijheid in design die bij uw smaak past en is daarom erg geliefd bij architecten en bij eindgebruikers.

Lucht- wind & waterdichtheid van de Masterline 8

De Masterline 8 biedt perfecte waterdichtheid. Tot 600 Pa is het luchtverlies ook zeer beperkt. Deze sublieme prestaties heeft de Masterline 8 HI te danken aan het perfecte concept en optimale overlap tussen de het kader en vleugel van de dichtingen.

Hoge stabiliteit

Masterline 8 HI is naast de bovenstaande prestaties ook uitermate geschikt om grote elementen te fabriceren. Dit komt door de smalle, maar stevige profielen. Het aluminium raam laat hierdoor een grote hoeveelheid aan daglicht binnen wat ten goede komt aan de sfeer in uw woning.

Ventilatievleugels in uw aluminium ramen

Reynaers heeft voor de Masterline 8 ook een unieke oplossing gevonden om de aanvoer van frisse lucht te optimaliseren. Om aan verschillende ventilatienoden te voldoen zijn de ventilatievleugels in twee verschillende breedtes beschikbaar. Deze oplossing biedt uitstekende prestaties inzake waterdichtheid en isolatie (Uf/Uw waarde van 1,1 W/m²K). De ventilatiescharnieren zijn eenvoudig te installeren dankzij eenvoudig freeswerk en aanpasbare eindstukken. Ook kunnen de vleugels voorzien worden van onzichtbare scharnieren, mocht dat uw wens zijn.

Combineer met aluminium deuren van Reynaers

Bij Vermeulen heeft ruime keuze uit aluminium ramen. U maakt uw woning helemaal af door ook een aluminium deur in dezelfde stijl in uw woning te integreren. Ook met de aluminium deuren maakt u een bewuste keuze als het gaat over veiligheid en energieprestaties.