Aluminium ramen

Aluminium ramen

Vermeulen biedt u aluminium ramen aan in alle soorten. Standaard, Retro, Steellook en Cashée. Naast de duurzame topkwaliteit van de ramen, is aluminium erg geliefd vanwege de ijzersterke en robuuste eigenschappen. Ondanks dat materiaal dat ijzersterk is het erg licht waardoor het prettig werkt met aluminium schuiframen. Aluminium ramen zijn ook enorm populair vanwege de uitstraling en designmogelijkheden. Vooral architecten zijn er dol op om de aluminium profielen in de woning te integreren.

Dit komt omdat alle vormen en maten mogelijk zijn. Of u nu de voorkeur heeft voor een gebogen raam, grote glaspartij of onzichtbare profielen, de mogelijkheden zijn eindeloos met een aluminium raam. 

Let op : Aluminium ramen & deuren worden bij Vermeulen enkel geproduceerd ter aanvulling indien dit niet kan geproduceerd worden in pvc. 

Aluminium ramen

Voordelen aluminium ramen

De aluminium ramen van Vermeulen bieden u vele voordelen. Graag zetten wij deze voor u op een rij.

 • Topkwaliteit aluminium ramen
  Onafhangelijk productiecontrole via het ATG certificatie. Het volledige productieproces in Oudenaarde op één locatie.
 • Geschikt voor elke bouwstijl
  Door de elegantie van het materiaal is een aluminium raam geschikt voor elke bouwstijl. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar strak en minimalistisch, hedendaags comfort of landelijk traditioneel, de aluminium ramen passen altijd bij uw smaak.
 • Uitstekende isolatie dankzij de aluminium ramen
  Aluminium ramen biedt uw woning uitstekende thermische- en geluidsisolatie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een comfortabel huis. De aluminium ramen hebben niet voor niets een BEN-label ontvangen.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Aluminium ramen zijn een groot voordeel als u geen liefhebber bent van regelmatige onderhoudsbeurten. Gelukkig kunt u de aluminium ramen met het glas mee wassen.

 • Inbraakbeveiliging
  De aluminium ramen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Dankzij de inbraak werende sluitingen bent u goed beschermd tegen ongewenste indringers.

Combineer met aluminium deuren

Bij Vermeulen heeft ruime keuze uit aluminium ramen. U maakt uw woning helemaal af door ook een aluminium deur in dezelfde stijl in uw woning te integreren. Ook met de aluminium deuren maakt u een bewuste keuze als het gaat over veiligheid en energieprestaties.