PVC Schuiframen

PVC Schuiframen

PVC Schuiframen  gezocht? Vermeulen biedt u PVC Schuiframen aan in de ELEGANT REEKS van Deceuninck. 

de monorail heeft een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m²K afhankelijk van de beglazing) en is combineerbaar met glas van 5 tot 42 mm dikte.

Monorail staat borg voor een perfecte wind- en waterdichtheid, verhoogt uw comfort en verlaagt uw energiefactuur. De vorm van de profielen en de hoogwaardige, in de fabriek voorgemonteerde dichtingen werden speciaal ontworpen om te garanderen dat uw ruiten en ramen perfect afsluiten en wind- en waterdicht zijn. De dichtingen zorgen voor een perfecte waterafvoer; het beslag is beschermd tegen vocht en corrosie. Zo doorstaan uw schuifdeuren de tand des tijds en worden ze mooi ouder.

Ramen en deuren Zottegem

Voordelen PVC Schuiframen

De PVC Schuiframen van Vermeulen bieden u vele voordelen. Graag zetten wij deze voor u op een rij.

 • Topkwaliteit Deceuninck PVC Schuiframen
  Met een PVC schuifraam van Deceuninck krijgt u de topkwaliteit die uw woning verdiend. U heeft altijd kwaliteitsgarantie (KIWA) vanuit het kwaliteitsmerk Deceuninck.
 • 100% Belgisch product
  Onze PVC Schuiframen worden in België gefabriceerd. Dit is één van de redenen waarom we de topkwaliteit kunnen garanderen.
 • Uitstekende isolatie dankzij de ramen
  U bent verzekerd van uitstekend geïsoleerde ramen dankzij de Deceuninck profielen. De Elegant Thermofibra Infinity X76 isoleren namelijk tot wel 30% beter dan andere (ijzer versterkte) raamprofielen. De PVC ramen van Deceuninck hebben niet voor niets een BEN-label ontvangen.
 • Zeer interessant geprijsd
  De PVC Schuiframen bij Vermeulen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn de ramen ook nog eens scherp geprijsd. Tel daar ook eens de verlaging van de energierekening bij op vanwege de goede isolatie.
 • Inbraakbeveiliging
  De PVC Schuiframen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Denk aan verborgen scharnieren, ingeschroefde stalen sluitplaten, veiligheidscilinder SKG** gekeurd. Hierdoor hoeft u zich minder zorgen te maken over ongewenste bezoekers.

Combineer onze ramen met PVC deuren van Deceuninck

Bij Vermeulen heeft ruime keuze uit ramen. U maakt uw woning helemaal af door ook een PVC deur in dezelfde stijl in uw woning te integreren. Ook met de PVC deuren maakt u een bewuste keuze als het gaat over veiligheid en energieprestaties.

Waar kan u ons vinden?

Voor ramen en deuren in Oost Vlaanderen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken onder andere in de regio: Oudenaarde Merelbeke | Nazareth Deinze BrakelGavere Kruisem Oosterzele Semmerzake Ronse | Ooike Nederename Moortsele Meigem KruishoutemZottegem |  Erwetegem Ename EineDikkelvenneDikkele Deinze | Bottelare