Ventilatie

Invisivent EVo

Het meest discrete, zelfregelende raamventilatierooster. De Invisivent EVO maakt stijlvol ventileren mogelijk. De verborgen installatie achter slag en bovenop het raamprofiel zorgt er voor dat de Invisivent EVO bijna onzichtbaar is van buitenaf. De vlakke bedieningsklep past binnen elke architecturale stijl. De Invisivent EVO is de perfecte fusie van design en functionaliteit. Installatie bovenop het raamprofiel De Invisivent EVO wordt bovenop aluminium, houten of kunststof raamprofielen achter slag geplaatst. Aangezien er niet geraakt wordt aan de glasgrootte, staat deze bijna onzichtbare installatiewijze garant voor een maximale lichtinval.

TUNAL TOP NEO

De TunalTopNeo is een thermisch onderbroken alluminium ventilatierooster dat geplaatst wordt op het schrijnwerk zowel op kunststof-, houten- of aluminiumramen met inbouwdieptes van 50 to 194 mm.

De TunalTopNeo beschikt over een binnenklep die in geopende stand de binnenkomende lucht naar boven geleidt (vermijdt zo tocht) en die in gesloten stand het rooster volledig thermisch onderbreekt. (geen koude brug).

De schoonmaak van het rooster is zeer eenvoudig dankzij het afneembaar aluminium binnenprofiel dat ook dienst doet als insectengaas.

Aan de bovenzijde van het profiel is er een euronut groef waarin gemakkelijk een dook geplaatst kan worden teneinde het rooster te kunnen verankeren aan de ruwbouw.

Uitvoering / Materiaal / Afwerking

De TunalTopNeo kan standaard op een lengte van maximaal 3000 mm in alle beschikbare RAL-kleuren en anodisatie- uitvoeringen geleverd worden volgens de specificaties van Qualitcoat / Qualanod.
Buiten- en binnendeel: aluminium AIMgSi0, 5 F22 – en

AW-6060 T66.
Thermische onderbreking en binnenklep: harde PVC van hoogwaardige kwaliteit. Kopschotten: ASA Luran S (wit, zwart, beige en grijs – gelakt op aanvraag). Bedieningsmogelijkheden: afneembare hendel / stang / koordbediening (wit, zwart). Schroeven: Inox A2