Zonwering

Zonwering

Ondanks dat we allemaal graag genieten van de zon, kan de zon ook knap vervelend zijn.

Zeker in de zomerperiode kan het in de woning oncomfortabel warm worden. Bij Vermeulen hebben we een grote verscheidenheid aan zonwering zodat u geen last hebt van de zon in uw woning.

Vermeulen heeft een breed aanbod aan screens, luiken en rolluiken die van de nieuwste innovaties en gemakken zijn voorzien. Denk hierbij aan bediening, design en veiligheid. Doordat elk type in diverse variaties te verkrijgen is, is er altijd een zonwering die aansluit bij uw wensen. 

Screens

In de zomerperiode kan het in huis oncomfortabel warm worden in huis als de zon op het huis staat. Screens bieden een hoop comfort en houden de warmte goed buiten de woning. Doordat de screens aan de buitenkant van de woning bevestigd zijn, weert het de hitte een stuk beter dan gordijnen in uw woning. Doordat de zon al geweerd wordt voordat het op de ramen schijnt, treedt er geen broeikaseffect op in de woning.

Rolluiken

Bij steeds meer woningen zien we rolluiken terug. De innovatieve rolluiken die tegenwoordig geplaatst worden bieden vele voordelen. Denk daarbij aan veiligheid, energiebesparing en geluidsisolatie. En daarnaast natuurlijk om het binnenvallende licht te temperen.

Bij Vermeulen bieden we rolluiken van hoge kwaliteit aan. Ieder rolluik heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Hierdoor vindt u altijd een rolluik die aan uw wensen voldoet.

Luiken

Vermeulen biedt een breed assortiment aan luiken aan die goede thermische en akoestische isolatie aan uw woning bieden. De Kiuzo kunststof klapluiken bieden u een optimale kwaliteit en een uitgebreide keuze uit vormen, opvulmogelijkheden en kleuren.