Luiken

Luiken

Vermeulen biedt een breed assortiment aan luiken. De Kiuzo kunststof klapluiken bieden u een optimale kwaliteit en een uitgebreide keuze uit vormen, opvulmogelijkheden en kleuren.

Net als alle andere producten van Deceuninck, zijn ook onze Kiuzo klapluiken ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Kiuzo kunststof luiken zijn verkrijgbaar in 2 diktes, elk met zijn eigen voordelen.

  • De 24 mm-versie is voordelig en combineert lichtheid en stevigheid.
  • de 38 mm-versie is pure klasse en biedt tegelijkertijd bescherming, kleur en schoonheid. De hele reeks is geschikt voor alle soorten beslag.

Deceuninck kunststof luiken zijn eenvoudig en compleet: ze beschermen tegen zon, koude, wind en regen. Kies deze klapluiken als perfecte bescherming voor uw kunststof ramen en deuren dus!

Naast de uitstekende kwaliteit van de klapluiken, zijn ze ook nog eens onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot de houten varianten hoeven de luiken niet geverfd te worden. Ook het schoonmaken is zeer eenvoudig. U kunt de luiken gemakkelijk afspuiten.

Met de luiken van Vermeulen maakt u milieubewuste keuze. De klapluiken gaan namelijk zeer lang mee en kunnen na vervanging gerycled worden.

Combineer de luiken met een PVC raam van Vermeulen

De luiken van Vermeulen zijn goed te combineren met een PVC raam. U kunt met de luiken uw stijl van de woning intact houden waardoor het aangezicht van de woning niet zal veranderen.