Plisse

Plisse

Een plissé maakt het leefklimaat in huis gezond en comfortabel!  Het ingenieuze vouwsysteem vormt een stijlvolle afsluiting tegen muggen en insecten.

Met onze plissés van Belgische makelij kiest u voor een jarenlange zekerheid en een kwaliteitsvolle afwerking.  Dankzij onze marktexpertise en -ervaring hebben we dit product naar een hoger afwerkingsniveau kunnen tillen. De plissés zijn te plaatsen bij zowel de pvc ramen en deuren als de aluminium ramen en deuren.

De plissés van FenekO zijn het neusje van de zalm op het vlak van alu-insectenwering.  Al onze plissés worden steeds op maat gemaakt.

Ramen

Voor alle raam- en deurplissés gebruikt FenekO een zwart, opvouwbaar (accordeon) niet-reflecterend insectengaas dat met koordjes wordt opgespannen.  Deze kunnen worden afgesteld zoals de klant dit wenst.

Kenmerken van het gaas:

  • Roestvrij en zelfdovend
  • Bestand tegen grote temperatuurschommelingen

Omdat een plisséraam of -deur een complex product is, kan geen ander soort gaas gebruikt worden zoals Petscreen of Clearview

Vanwege de schuivende structuur van onze plissés, kan er geen schopplaat worden voorzien. Door de schuivende structuur kunnen er ook geen honden- of kattenluik worden voorzien. Opmerking: een plissé is niet geschikt als u kinderen en/of huisdieren hebt.