PVC ramen en Deuren Kruishoutem

PVC ramen en deuren Kruishoutem

Voor PVC ramen en deuren zit je goed bij Vermeulen. Een uitblinkende duurzaamheid met ongekend design. Door ons uitgebreide assortiment van Deceuninck kunnen we een divers en kwalitatief assortiment leveren. Samen met een ervaring van meer dan 40 jaar op het gebied van PVC ramen en deuren kunnen we jou in de hele reis voorzien van de beste service. Ben je daarom op zoek naar PVC ramen en deuren in Kruishoutem; kom dan eens langs in onze showroom in Oudenaarde. Na nog geen 15 minuten rijden kan je al kennis maken met ons assortiment en personeel. 

Wij plaatsen PVC ramen en deuren in onder meer: Huise, Kruishoutem, Ouwegem, Nokere, Wannegem-Lede, Zingem, Kruisem …

ramen en deuren brakel

Beleef de mogelijkheden nabij Kruishoutem

Of je nu inspiratie wilt opdoen of samen met een specialist wilt zitten om de mogelijkheden van jouw woning te bespreken. In beide gevallen ben je bij Vermeulen op het juiste adres. Samen met een kopje koffie of thee bespreken we jouw wensen. We nemen hiervoor alle tijd en zijn pas tevreden wanneer jouw PVC ramen en/of deuren heeft gevonden waar je echt vrolijk van wordt. Vinden we dat erg? Helemaal niet, wij zijn waarschijnlijk net zo enthousiast over jouw renovatie of nieuwe woning als jij dat bent. 

 

Ramen en deuren Nazareth

Kwaliteit van de Deceuninck

Het expertise van ons personeel wordt ondersteund door de uitstekende kwaliteit van Deceuninck. Door Deceuninck kunnen we jou een hoge kwaliteit leveren gecombineerd met de nieuwe technologieën. Zo geniet jij niet alleen van schitterende moderne designs, maar ook van een optimale kijkhoek vanuit jouw woning. Wil je deze kwaliteit zelf ervaren? Bezoek ook dan onze showroom in Oudenaarde.

Van inspiratie tot realisatie in Kuishoutem

Vermeulen staat van inspiratie tot realisatie voor jou klaar in Kruishoutem. Wanneer je de keuze maakt om bij Vermeulen de PVC ramen en deuren af te nemen, dan kan Vermeulen ook direct de plaatsing van de PVC ramen en deuren in Kruishoutem verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of loop binnen tijdens onze openingstijden!

CONTACTGEGEVENS

Adres: Serpentstraat 39, 9700 Oudenaarde, België
Telefoon: +32 (0)55 – 31 66 66
Email: info@vermeulenramen.be

ROUTEBESCHRIJVING

Volg de N459 om de A14 op te gaan. Volg de A14 totdat je kan afslaan om de weg te vervolgen op de A10. Ga bij Merelbeke van de A14 af. Wanneer je Merelbeke inrijdt, ga dan door tot de eerste rotonde. Neem de eerste rotonade en ga bij het einde van de weg rechtsaf. ga rechtsaf de Lembersesteenweg op om vervolgens direct naar links te gaan. Neem de tweede afslag van de rotonde en sla af naar het Driekoningenplein. Hier vind je onze showroom te Merelbeke. Dit is ook te plek waar je kan parkeren.

SHOWROOM VERMEULEN

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM MERELBEKE

Maandag: 13 – 18u

Dinsdag: 13 – 18u

Woensdag: 13 – 18u

Donderdag: 13 – 18u

Vrijdag: 13 – 18u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Soorten ramen

Welke soorten ramen bieden wij?

ZENDOW#NEO STANDAARD

 • Thermisch versterkte ramen
 • Hoge isolatiewaarden (tot Uw = 0,73 W/m²K, Uf = 1,2)
 • Voor alle soorten dubbelglas (tot 42 mm)
 • Fijne profielen
 • Uitstekende thermische- en akoestische isolatie
 • Vraagt weinig onderhoud
 • Lange levensduur

ZENDOW#NEO PREMIUM

 • Glasvezelversterkte ramen
 • Grotere afmetingen mogelijk
 • Uitzonderlijke isolatiewaarden (tot Uw = 0,65 W/m²K, Uf = 1,1)
 • Voor alle soorten dubbelglas (tot 54 mm)
 • Heel fijne en elegante profielen
 • Buitengewone thermische- en akoestische isolatie
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Lange levensduur

Soorten deuren

Welke soorten deuren bieden wij?

Onze projecten

Bekijk hieronder een selectie van onze ramen en deuren projecten.